Koulutustoiminta

Toimistomme palvelutarjontaan sisältyy koulutuspalveluiden tarjoaminen. Siviilioikeuden dosentti (Helsingin yliopisto) Lauri Railas luennoi kotimaisissa ja ulkomaisissa yliopistoissa sekä kauppakamareissa, yrityksissä ja useiden eri alojen konferensseissa. Tarvittaessa räätälöimme koulutukset asiakkaiden toivomusten mukaisiksi. Ota yhteyttä jos organisaatiollasi on tarvetta uudelle tietämykselle.

Yritykset

Lauri Railas kouluttaa säännöllisesti koulutustilaisuuksissa kauppakamareissa ja muissa koulutusta yrityksille tarjoavissa organisaatioissa sekä yrityksien itse järjestämissä tilaisuuksissa eri puolilla Suomea sekä ulkomailla ja on kouluttanut myös ulkomailla yli kymmenessä maassa. Viime vuosien suosituimmat teemat ovat liittyneet Incoterms ® 2010-toimituslausekkeiden käyttöön sekä ulkomaankaupan sopimusoikeuteen. Myös vahingonkorvausoikeuteen, yleisempään sopimusoikeuteen, IT-oikeuteen sekä EU-oikeuteen liittyvät teemat ovat olleet kysyttyjä koulutuksen aiheita. Koulutustilaisuuksien ja seminaarien laatijana Railaksella on yli 25 vuoden kokemus ja monia tilaisuuksista on järjestetty kansainväliselle yleisölle.

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Yliopistot

Lauri Railas on opettanut mm. Helsingin yliopistossa, jossa hän toimii siviilioikeuden dosenttina, Turun kauppakorkeakoulussa sekä Tallinnan yliopistossa. Opetuksen aihepiirit ovat liittyneet mm. kansainvälisen kaupan sopimusoikeuteen, EU:n taloudellisiin ulkosuhteisiin sekä kilpailuoikeuteen.